Στην εταιρία μας στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι ο συγκεκριμένος στόχος είναι πρωταρχικός και γι” αυτό αναπροσαρμόζουμε διαρκώς την στρατηγική μας και προβαίνουμε στις απαιτούμενες ενέργειες για την επίτευξή του.

Η σωστή βάση τίθεται στην ανώτατη εκπαίδευση και στην αγάπη για την τεχνολογία, τα οποία αποτελούν αδιαπραγμάτευτα κριτήρια. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για συνεχή επιμόρφωση που είναι το σημείο κλειδί για την ικανοποίηση των πελατών μας.

Επιλέγουμε να διαθέσουμε μόνο τα συστήματα εκείνα που θεωρούμε ότι έχουν υψηλή σχέση ποιότητας/τιμής.

Καλώς ορίζουμε την Cubitech, την ελληνική εταιρία η οποία προσφέρει λύσεις σε κάθε επίπεδο ασφάλειας, οποιουδήποτε μεγέθους (Συστήματα συναγερμού, Κλειστά κυκλώματα camera, Access control). Την ελληνική εταιρία που εμπιστεύτηκαν την συνεργασία τους εταιρίες διεθνούς φήμης και μεγάλων project, πάνω στην ασφάλεια, όπως Takex, Riva, Sengate, TBT, Jablotron, ARH, Rosslare και πολλές άλλες.

H Cubitech με την τεχνολογία της παρέχει :

  • ασφάλεια σε πάνω από 280 έργα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σε 4 χώρες, συνολικής παραγωγής 350MW,
  • ασφάλεια σε πάνω από 10.000 χρήστες χρησιμοποιώντας συστήματα access control,
  • περισσότερες από 100 λύσεις σχεδιασμένες πάνω στην τεχνολογία video analytics,
  • πάνω από 30 control rooms με περισσότερες από 3.000 κάμερες στον έλεγχο τους,
  • 4 σταθμοί ελέγχου καμερών με περισσότερες από 500 εγκατεστημένες κάμερες στον έλεγχο τους,
  • παρέχοντας λύσεις σε πελατολόγιο όπως ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Cosmote, RODOS PALACE, AL BUSTAN PALACE, BAYER, AVIS, CYCLON, ΑΚΤΩΡ κ.α.
Η εταιρία Γκερπενής προσφέρει την τεχνολογία της Cubitech στους καταναλωτές που ψάχνουν συστήματα με υψήλη σχέση ποιότητας/τιμής.
Καλώς ήλθατε στην ασφάλεια της CUBITECH.