Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε την επέκταση της συνεργασία μας αποκλειστικά στον νομό Φθιώτιδος με την μεγαλύτερη εταιρία αποκλειστικής εισαγωγής σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο, την Gi Security s.a.
Η G.I. Security s.a. ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1978 στην Αθήνα με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας στους τομείς της Ηλεκτρονικής Ασφάλειας. Η εταιρία εξειδικεύεται στην αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση συστημάτων ασφαλείας των κορυφαίων και πιο αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων του εξωτερικού.
Η αποκλειστική αυτή επέκταση της συνεργασίας μας με την Gi Security s.a. δίνει την δυνατότητα σε εμάς να προσφέρουμε την τεχνολογία των μεγαλύτερων κατασκευαστών Ηλεκτρονικής Ασφάλειας στους καταναλωτές που ψάχνουν συστήματα με υψήλη σχέση ποιότητας/τιμής.

Οι μεγαλύτερες εταιρίες συστημάτων ασφαλείας και όχι μόνο είναι δίπλα σας (GE, UTC, CADDX, OPTEX, ALEPH, DIXIE, BUNKER, CQR, ARITECH, COMNET, GST, COSMOTRON, SENTROL, TAKEX, SECURITRON, WINLAND, SIMA, DMP, KERI,BIOTRACK, HEITEL, GRI).

Η εταιρία Γκερπενής προσφέρει την τεχνολογία της Gi Security s.a. στους καταναλωτές που ψάχνουν συστήματα με υψήλη σχέση ποιότητας/τιμής.

Η σωστή βάση στην εταιρία μας τίθεται στην ανώτατη εκπαίδευση και στην αγάπη για την τεχνολογία, τα οποία αποτελούν αδιαπραγμάτευτα κριτήρια. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για συνεχή επιμόρφωση που είναι το σημείο κλειδί για την ικανοποίηση των πελατών μας.

Η εταιρία Γκερπενής σε συνεργασία με την Gi Security s.a. προσφέρει ακριβώς αυτό που αναζητά η αγορά: το αξιόπιστο, οικονομικό, ποιοτικό, επώνυμο και διαχρονικό προϊόν.