Εμείς μέσα από την πολυετή εμπειρία στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε αξιόπιστες – ολοκληρωμένες λύσεις σε συνεργασία με αξιόπιστους συνεργάτες.  

Έτσι προσφέρουμε ολοκληρωμένη ασφάλεια σε πολύ προσιτές τιμές σε συνεργασία με το νέο – υπερσύγχρονο κεντρικό σταθμό λήψης σήματος της Hellas Digital Monitoring (Hellas DMS).

Γιατί εμείς έχουμε την λύση που θα σας ασφαλίσει!!

Πλέον στην εποχή μας πολλά σπίτια και επαγγελματικοί χώροι διαθέτουν ένα σύστημα συναγερμού. Σε οποιασδήποτε μορφής παραβίασης του ασφαλισμένου χώρου το σύστημα προκαλεί πανικό από τις σειρήνες και ενημερώνει με την σειρά του τον ιδιοκτήτη του χώρου ή τον υπεύθυνο ασφαλείας. Αυτό όμως είναι αρκετό;

Ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να αποδώσει πλήρως τις λειτουργίες και όλα του τα ωφέλει σε συνεργασία με ένα Κέντρο Λήψης Σήματος (Κ. Λ. Σ.) 24ωρης λειτουργίας.

Τι είναι το Κέντρο Λήψης Σήματος;

Το Κέντρο Λήψης Σήματος είναι ένας κεντρικός σταθμός ο οποίος μπορεί να δεχθεί σήματα από ένα ευρύ φάσμα συστημάτων ασφαλείας (συναγερμός), μέσω σταθερής τηλεφωνικής γραμμής ή και Gsm (δίκτυο κινητής τηλεφωνίας), προσφέροντας 24ωρη επιτήρηση του ελεγχόμενου χώρου καθώς και του συστήματος ασφαλείας.

Τι σήματα μπορεί να λάβει από τον συναγερμό σας το Κέντρο Λήψης Σήματος;

  • Διάρρηξη
  • Προσωπική απειλή
  • Αφόπλιση του συστήματος υπό απειλή
  • Ανίχνευση θερμοκρασίας, αερίου, πλημμύρας
  • Ιατρική ανάγκη
  • Φωτιά
  • Διακοπή ρεύματος, τηλεφωνικής επικοινωνίας, επικοινωνίας μέσω internet, πτώση μπαταρίας κ.τ.λ.

Τι κάνει ένα Κέντρο Λήψης Σήματος;

Από την στιγμή που υπάρξει παραβίαση του ελεγχόμενου χώρου αποστέλλεται σήμα από τον συναγερμό στο Κέντρο Λήψης Σήματος. Το σήμα λαμβάνεται και το Κέντρο Λήψης Σήματος γνωρίζει εκείνη την στιγμή από ποιο σημείο έγινε η παραβίαση και τι ώρα πραγματοποιήθηκε έτσι το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό του καλεί τον ιδιοκτήτη ή τον υπεύθυνο ασφαλείας και εν συνεχεία τις Αστυνομικές Αρχές (100). Δεν είναι μόνο οι περιπτώσεις διάρρηξης του ελεγχόμενου χώρου το κέντρο μπορεί να διαχειριστή σήματα ιατρικής βοήθειας, φωτιάς, πλημμύρας και άλλων γεγονότων που μπορούν να ενεργοποιήσουν το σύστημα συναγερμού.

Επιπλέον οι χειριστές του Κέντρου Λήψης Σήματος μπορούν να δώσουν πληροφορίες στον ιδιοκτήτη του συναγερμού για το ποίος χρήστης κάθε φορά όπλισε – αφόπλισε το σύστημα και τι ώρα έγινε η ενέργεια αυτή έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης έλεγχος.

Πέρα από τα επείγοντα περιστατικά το σύστημα συναγερμού ενημερώνει το Κέντρο Λήψης Σήματος για την αδιάλειπτη λειτουργία του. Ο ιδιοκτήτης μαθαίνει ανά πάσα στιγμή για την κατάσταση των συσσωρευτών (μπαταρίες) και πότε αυτές χρειάζονται αντικατάσταση, αν έχει γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, τι ώρα έγινε και αν υπήρξε επαναφορά, τυχών φθορά του συστήματος. Γενικότερα προσφέρει  την εξασφάλιση της λειτουργικότητας και αξιοπιστίας του συστήματος.

Γιατί να συνδέσω τον συναγερμό μου σε Κέντρο Λήψης Σήματος;

Είναι πολύ σημαντικό να ασχολείται κάποιο 24 ώρες το 24ωρο υπεύθυνα με τον συναγερμό μας και να ενημερώνει όταν υπάρχει ανάγκη.

Όταν ένα σύστημα συναγερμού δεν είναι συνδεδεμένο με το Κέντρο Λήψης Σήματος λειτουργεί κατά το ήμισυ και αυτό γιατί δεν υπάρχει η πλήρης ενημέρωση του συστήματος για την εύρυθμη λειτουργία του καθώς και για την άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση συναγερμού. Τέλος ο χρήστης δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες της προσωπικής απειλής, της ιατρικής βοήθειας και της πυρκαγιάς.

Μπορώ να πάω και να συνδεθώ σε οποιοδήποτε Κέντρο Λήψης Σήματος;

Υπάρχουν Κέντρα Λήψης Σήματος τα οποία είναι πλήρως οργανωμένα με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, με εξειδικευμένο προσωπικό, παρακολούθησης 24 ώρες το 24ωρο – 365 ημέρες τον χρόνο. Δυστυχώς από την άλλη υπάρχουν  ΄΄ κέντρα ΄΄ τα οποία λειτουργούν ανάλογα με τις περιστάσεις μη ενημερώνοντας επαρκώς τον ιδιοκτήτη του ασφαλιζόμενου χώρου. Έτσι θα πρέπει να γίνεται καλή έρευνα αγοράς προτού επιλέξουμε ποια εταιρία θα εμπιστευθούμε την ασφάλεια μας.