Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε την συνεργασία μας αποκλειστικά για τον νομό Φθιώτιδος και Ευρυτανίας στις υπηρεσίες Total Support και Support 360ο που προσφέρει η κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ !!!

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ δραστηριοποιείτε στη χώρα από το 1950 όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα της. Η εταιρία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, όπως μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικός εξοπλισμός και τηλεπικοινωνιακά προϊόντα. Η αλυσίδα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι μέλος του ευρωπαϊκού ομίλου Dixons Carphone, ενός εκ των κορυφαίων σε πώληση ηλεκτρονικών ειδών και προϊόντων κινητής τηλεφωνίας, απασχολώντας πάνω από 42.000 εργαζομένους σε 11 χώρες.

Το κατάστημα μας, ΓΚΕΡΠΕΝΗΣ, με την σειρά του εδρεύει στη Λαμία και δραστηριοποιείται τα τελευταία 29 χρόνια στο χώρο της τεχνολογίας και ειδικότερα στο service ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών εικόνας και ήχου των μεγαλύτερων κατασκευαστών!

Εξουσιοδοτημένο service του νομού Φθιώτιδος και Ευρυτανίας των μεγαλύτερων εταιριών SONY – SAMSUNG – PHILIPS – LG – PANASONIC – SHARP

Με αυτή τη συνεργασία ήμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε αποκλειστικά τις υπηρεσίες μας σε εσάς που επιλέγετε Διαρκής Προστασία των Συσκευών σας με την υπηρεσία του Total Support Συσκευών Εικόνας – Ήχου και την Support 360Ο που προσφέρει η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.